Termes i condicions


CONDICIONS D'ÚS


L'accés a la pàgina web www.lawebdelcole.cat així com l'ús del seu contingut estaran sotmesos a les condicions d'ús que a continuació s'exposen. El fet d'accedir i de navegar per la pàgina web www.lawebdelcole.cat implica, per part de l'usuari, l'acceptació sense reserves de les presents condicions d'ús. La pàgina web www.lawebdelcole.cat està editada per papereria macedònia el domicili social de la qual es troba en el N°13 del carrer Joan Maragall, 08182 Sant Feliu de Codines - Barcelona. lawebdelcole.cat s'esforça per assegurar l'exactitud i l'actualització de la informació difosa en la pàgina web, de la qual es reserva el dret a corregir el contingut en qualsevol moment i sense avís previ. No obstant això, lawebdelcole.cat no garanteix ni l'exactitud ni el caràcter exhaustiu de les dades difoses en aquesta pàgina. Així doncs, lawebdelcole.cat no es fa responsable: - en cas d'inexactituds que podrien afectar la informació disponible en aquesta pàgina, o del seu caràcter incomplet; - en cas de danys generats per la intrusió d'una tercera persona i la conseqüència de la qual sigui una alteració de la informació difosa en aquesta pàgina; - i, en general, en cas de danys, directes o indirectes, independentment de la seva naturalesa, de les causes o de les conseqüències, degudes a la consulta de la pàgina web o a la impossibilitat d'accedir a ella, així com els que resultin de l'ús de la informació difosa en aquesta pàgina o del crèdit que se'ls doni.

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL


lawebdelcole.cat no concedeix cap llicència ni cap altre dret a utilitzar, explotar, difondre aquests documents, imports, imatges, dibuixos, models i marques. La reproducció de tot o part dels documents publicats en la pàgina s'autoritza exclusivament per a fins informatius, per a un ús personal i privat, prohibint-se expressament qualsevol altre ús. Qualsevol usuari que enviï una fotografia o qualsevol altre document sota la forma que fos i en qualsevol tipus de suport que fos, amb finalitats de difusió en la pàgina web lawebdelcole.cat, garanteix que és el seu autor exclusiu i únic i que aquests documents no atempten, ni directa ni indirectament, contra els drets de terceres persones. Així doncs, eximeix de qualsevol responsabilitat a lawebdelcole.cat enfront de qualsevol recurs o reivindicació de terceres persones que pretenguessin ser titulars de qualsevol tipus de dret sobre els documents comunicats.

ENLLAÇOS


La pàgina web lawebdelcole.cat pot contenir enllaços cap a altres pàgines web o altres fonts d'internet no controlades per lawebdelcole.cat. Així doncs, lawebdelcole.cat no es fa responsable de la posada a la disposició d'aquestes pàgines i fonts externes i no incorrerà en cap responsabilitat relativa al seu contingut, a la publicitat, als productes o als serveis, ni relativa a qualsevol material disponible en o a partir de les citades pàgines o fonts externes. A més, lawebdelcole.cat no es fa responsable de cap mal o pèrdua produït o associat amb l'ús del contingut, dels béns o serveis disponibles en aquestes pàgines o fonts externes, o del crèdit que se'ls doni.

POLÍTICA DE PRIVADESA


L'objectiu de la present Política de privacitat és descriure la gestió d'aquest lloc web a l'efecte del processament de les dades personals dels seus usuaris/visitants. Es tracta d'un avís informatiu que es facilita, de conformitat amb els articles 13 i 14 del Reglament UE 2016/679, a aquells que es connecten al lloc web corporatiu de lawebdelcole.cat en l'adreça www.lawebdelcole.cat. Aquest avís es facilita exclusivament en relació amb el citat lloc web, però no en relació amb altres llocs de tercers que l'usuari pogués visitar a través d'enllaços. lawebdelcole.cat garanteix el compliment dels reglaments nacionals i internacionals relatius a la protecció de les dades personals (Reglament UE 2016/679, Decret legislatiu 196/2003 italià, etc.). Els usuaris/visitants hauran de llegir detingudament la present Política de privacitat abans d'enviar dades personals i/o emplenar qualsevol formulari electrònic del lloc web. Fins del processament de les dades personals A continuació, s'enumeren els fins del processament de les dades personals, és a dir, la informació facilitada pels usuaris en emplenar formularis en línia o a través de l'ús de xarxes socials, o aquella obtinguda automàticament durant la navegació. Es podran facilitar i publicar avisos informatius addicionals en el lloc web en relació amb operacions concretes que comportin la comunicació de dades personals específiques (p. ex., en el cas d'esdeveniments especials, concursos, etc.) Els fins del processament de les dades personals són: Millorar i personalitzar l'experiència d'usuari en el lloc web. Permetre el registre en el lloc web per a accedir a apartats concrets del mateix i prestar i gestionar els diversos serveis que s'ofereixen. Permetre que els usuaris publiquin els seus propis continguts directament en el lloc web o en altres llocs web gestionats per tercers de manera independent amb els quals lawebdelcole.cat hagi arribat a acords a aquest efecte, que inclouen, sense limitació, xarxes socials com Facebook, Twitter, etc. (en endavant denominades “Xarxes socials”). Amb consentiment previ, dur a terme activitats de màrqueting, com l'enviament de material promocional i publicitari acosta lawebdelcole.cat, també per email, MMS i missatge de text; Respondre a sol·licituds dels usuaris sobre els productes i serveis de lawebdelcole.cat.

Tipus i font de les dades processades


1) Dades de navegació En principi, no és possible navegar pel lloc web sense proporcionar dades del centre al qual està adscrit l'usuari, el qual, serà identificat per un nom d'usuari i contrasenya. El lloc web es divideix en apartats diferents, dels quals alguns requeriran la introducció de dades i altres no. Els sistemes informàtics i processos de programari que s'usen per al funcionament d'aquest lloc web obtenen, com a part de les seves operacions normals, algunes dades personals que es transmeten de manera implícita en usar protocols de comunicació en Internet. No obstant això, aquestes dades, per la seva naturalesa, podrien permetre la identificació dels usuaris/visitants mitjançant l'associació i el processament de dades emmagatzemades per tercers (p. ex. a través de la seva adreça IP, noms de domino d'ordinadors usats per a connectar-se al lloc web, etc.). Aquestes dades s'usaran sobretot per a elaborar informació estadística, comprovar el correcte funcionament del lloc web i fer més eficaç la navegació. Aquestes dades de contacte web no es conservaran després del seu processament, tret que així ho exigeixi alguna recerca de delictes informàtics contra el lloc web. Cap dada derivada del servei web es comunicarà o divulgarà a tercers no autoritzats. Si desitja obtenir més informació, concretament quant a les cookies, si us plau, consulti l'apartat específic. 2) Dades facilitades voluntàriament per usuaris/visitants Quan els usuaris/visitants que es connecten al present lloc web envien dades personals per a accedir a determinats serveis (p. ex. newsletters, subscripcions a concursos) o per a realitzar sol·licituds per email, aquesta acció implica l'obtenció per part de lawebdelcole.cat de l'adreça i/o altres dades personals del remitent. A continuació, aquestes dades es processaran únicament amb la finalitat de respondre a la sol·licitud concreta o per a la prestació del servei. Les dades personals facilitades pels usuaris/visitants només es comunicaran a tercers si aquesta comunicació resulta necessària per a complir amb el sol·licitat pels propis usuaris/visitants.

Mètodes de processament


El processament de les dades personals es realitza mitjançant eines automatitzades (p. ex. mitjans d'emmagatzematge i processos electrònics) i/o manualment (p. ex. en paper) durant el temps estrictament necessari per a aconseguir la fi per al qual es van recopilar i, en qualsevol cas, conformement a les normatives vigents aplicables. En relació amb aquest processament, lawebdelcole.cat ha pres les mesures de seguretat oportunes per a garantir la integritat i la confidencialitat de les dades

Controlador de les dades


El controlador de les dades és lawebdelcole.cat, les bases de dades estan situades en el datacenter de IONOS (IONOS Cloud SLU) amb domicili registrat en Avinguda de La Vega, 1, Edifici Veganova (Edifici 3, 5o-C), 28108 Alcobendas (Madrid). Categories de les parts a les quals es podran comunicar o presentar les dades Les dades personals podran presentar-se als empleats o col·laboradors de lawebdelcole.cat i a la seva xarxa de vendes. Aquestes parts han estat formalment designades i estan autoritzades per a processar i rebre les instruccions operatives oportunes a aquest efecte. Així mateix, podran processar les dades les societats externes a les quals lawebdelcole.cat recorri per a la gestió de la relació contractual amb els clients o les seves pròpies activitats i necessitats organitzatives. En qualsevol cas, les dades no podran sotmetre's a una divulgació general. Drets del Subjecte de les dades El Subjecte de les dades, a qui fan referència les dades personals, podrà exercir els seus drets davant el Controlador de les dades en qualsevol moment de conformitat amb el Reglament UE 679/2016. Per tant, el Subjecte de les dades tindrà dret a obtenir la confirmació de l'existència o no de dades personals que li concerneixen i la seva comunicació de manera intel·ligible. Així mateix, el Subjecte de les dades tindrà dret a rebre indicacions sobre l'origen de les dades, els fins i mètodes del seu processament, el Controlador de les dades i el seu representant i les parts a les quals podran comunicar-se. El Subjecte de les dades tindrà dret al fet que les seves dades es corregeixin, complementin i actualitzin, així com al fet que s'eliminin o es facin anònims. El Subjecte de les dades podrà sol·licitar en qualsevol moment la interrupció de les activitats de processament relacionades amb màrqueting directe, comunicacions comercials i recerques de mercat.

POLÍTICA DE COOKIES PER ALS VISITANTS DEL LLOC WEB


Aquest lloc web utilitza cookies per a proporcionar una millor experiència de navegació i recopilar informació sobre l'ús del lloc per part dels visitants. Les cookies amb cadenes curtes de text que intercanvien els servidors i els clients web. S'usen per a realitzar autenticacions automàtiques, registres de sessions i l'emmagatzematge d'informació concreta sobre els usuaris/visitants que accedeixen al servidor. Aquest lloc web usa cookies per als següents fins:

Cookies tècniques que no requereixen consentiment per al seu ús


Algunes operacions no poden realitzar-se sense usar cookies, és a dir, en aquests casos les cookies són tècnicament necessàries. Entre les cookies tècnicament necessàries s'inclouen, a tall d'exemple, la cookie que reconeix la sessió web i la manté activa per a l'usuari que visita el lloc web o la cookie que permet reconèixer a un usuari concret després de l'inici de sessió. lawebdelcole.cat usa aquestes cookies per a optimitzar l'experiència de navegació dels usuaris.

Cookies de tercers que requereixen consentiment


Entre les cookies de tercers s'inclouen aquelles que permeten al Controlador de les dades monitorar i analitzar les dades de trànsit i registrar el comportament dels usuaris: Google Analytics (Google): Analitzen les dades de trànsit i registren el comportament dels usuaris. Google Analytics és un servei d'analítica web facilitat per Google Inc. (“Google”). Google recorre a les dades personals recollits per a l'anàlisi i registre que ofereix la seva aplicació, recopilant informes i compartint-los amb un altre serveis desenvolupats per Google. Google podrà usar les dades personals per a contextualitzar i personalitzar els anuncis que formin part de la seva xarxa publicitària. Dades personals recopilades: Cookies i dades d'ús. Lloc de processament: els EUA - Política de privacitat - Exclusió (opt-out)

Gestió de les cookies en la configuració del navegador


Aquest lloc web funciona millor si les cookies es troben habilitades. En qualsevol cas, podrà configurar en el seu ordinador si desitja o no permetre l'emmagatzematge de cookies. Si desitja obtenir més informació sobre com modificar la configuració de les cookies, seleccioni el navegador que està usant:
- CHROME --> https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en
- INTERNET EXPLORER --> https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explore…
- SAFARI --> https://support.apple.com/es-es/guide/safari/sfri11471/mac
- FIREFOX --> https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website…

Si deshabilita les cookies per complet, és possible que també desactivi determinades funcions d'aquest lloc web. Fins i tot deshabilitant totes les cookies, el navegador que usa continuarà emmagatzemant una quantitat reduïda d'informació necessària per a la funcionalitat bàsica del lloc web.

Drets del Subjecte de les dades


El Subjecte de les dades, a qui fan referència les dades personals, podrà exercir en qualsevol moment el seu dret a obtenir la confirmació de l'existència o no de dades personals que li concerneixen, rebre indicacions del seu contingut i origen i comprovar la seva exactitud i sol·licitar que es corregeixin, complementin o actualitzin. Així mateix, el Subjecte de les dades també tindrà dret a sol·licitar que les seves dades es cancel·lin o es facin anònims, o que es bloquegi el seu processament en cas d'infringir la llei, i també podrà oposar-se al seu processament, sempre per raons legítimes.